АКЦІЯ!!! Підключайся та користуйся інтернетом БЕЗКОШТОВНО!!!

Мережа 3NET за 10 років роботи стала визнаним лідером на ринку інтернет послуг у м.Красилів. Наша команда постійно працює над вдосконаленням послуг та підвищенням їх якості та робить все, щоб абоненти мережі залишались задоволеними. Ми раді кожному новому абоненту і саме тому, вже вкотре, робимо пропозицію, від якої просто неможливо відмовитись! Якщо ви до сьогодні розмірковували, чи варто обрати мережу 3NET в якості свого інтернет провайдера, то тепер у вас є унікальна нагода спробувати якість наших послуг на максимальній швидкості та не платити за них протягом 3-х або навіть 6-ти місяців!

Щоб отримати 3 безкоштовних місяці безлімітного інтернету на максимальній швидкості вам необхідно підключитись до мережі 3NET у період дії акції*, та оплатити повну вартість підключення згідно тарифів на підключення, що діятимуть на день підписання договору в м.Красилів або с.Кузьмин.

Крім того, підключившись разом з другом та оплативши два підключення по технології GePON ви отримаєти 12 безкоштовних місяців безлімітного інтернету на максимальній швидкості - по 6 місяців кожному. Все просто, приходьте, підключайтесь, пробуйте безкоштовно та самі вирішуйте чи варто мати з нами справу...

 

* Період дії акції з 01.05.2015р до 30.06.2015р. включно. В акції беруть участь виключно нові адреси підключення. Пропозиція "12 місяців на двох" дійсна для підключень по технології GePON та не розповсюджується на інші технології. "3 місяці"=90 днів, "6 місяців"=180 днів, під терміном "безкоштовно" мається на увазі можливість користуватись послугою за 0,01 грн. протягом зазначеного періоду. Вартість підключення на сьогодні становить: 1грн. для підключень у багатоквартирних будинках в зоні покриття у м.Красилів; 1500грн. для підключень по технології GePON у м.Красилів та с.Кузьмин.

вівторок, 28 квітня 2015 р. о 06:00