Зверніть увагу! Відбулися зміни в тарифних планах.

В перші тижні воєнних дій ми передали нашим воїнам телекомунікаційне обладнання, а в нашій громаді безкоштовно підключили до інтернету найбільші сховища міста. Ми робили це за покликом серця та заради спільної перемоги.
З кожним наступним днем нам стає все важче продовжувати підтримувати якість послуг на тому ж рівні, до якого звикли наші клієнти. Запаси обладнання та матеріалів закінчуються, а в нові надходження закладені витрати на оновлену логістику, пальне та курс $. Ситуація з пальним іноді змушує нас нервувати. Моментами здається, що ми маємо припинити всі виїзди авто, так як палива залишилось лише до АЗС а  ціна на бензин та дизель зросла майже вдвічі.

Зважаючи на об’єктивні чинники та ситуацію в країні, ми були змушені прийняти непросте рішення та оновити наші тарифні плани, щоб і надалі кожний абонент отримував якісний, стабільний та швидкий доступ до ресурсів, які вже стали звичними. Оновлені тарифи почнуть діяти з 14 червня 2022 року, ознайомитись з ними можна за посиланням.

Зверніть увагу, що послуга “Зовнішня ІР адреса” буде винесена з усіх тарифних планів в окрему послугу, вартістю 30 грн, незалежно від обраного тарифного плану.
Також  ми створили новий тарифний план “Телебачення”, який дозволить користуватись послугою 3NET TV без доступу до інтернету. Вартість цього тарифу — 50 грн. + вартість обраного пакету каналів 3NET TV.

Ми безмежно вдячні вам за те, що обираєте нас. Завдяки вашій підтримці продовжуємо вдосконалювати якість послуг які ми надаємо.

вівторок, 7 червня 2022 р. о 12:27