Новини та події

Підключись зі знижкою, або отримай подарунок!

Ви ще на підключились до нашої мережі? Тепер у вас не залишиться ніяких відмовок! 1000 грн. у подарунок - хіба це не чудова нагода, щоб підключитись до, мабуть, найкращого інтернет провайдера Красилова і району?

АКЦІЯ!!! Підключайся та користуйся інтернетом БЕЗКОШТОВНО!!!

Мережа 3NET за 10 років роботи стала визнаним лідером на ринку інтернет послуг у м.Красилів. Наша команда постійно працює над вдосконаленням послуг та підвищенням їх якості та робить все, щоб абоненти мережі залишались задоволеними. Ми раді кожному новому абоненту і саме тому, вже вкотре, робимо пропозицію, від якої просто неможливо відмовитись!

Зміна тарифних планів

Відповідно до умов договору повідомляємо, що з 16.02.2015р. змінюється абонентська плата для тарифних планів "Економ", "Комфорт" та "Ультра". Нова вартість тарифних планів: "Економ" - 89 грн., "Комфорт" - 129 грн., "Ультра" - 179 грн.

IPTV - цифрове телебачення від 3NET. 40 каналів - спробуй БЕЗКОШТОВНО!

IPTV - нова послуга від найбільшої мережі Красилова. Що це таке? IPTV - нове покоління телебачення, ви отримуєте цифровий сигнал високої якості по тому ж кабелю, що й інтернет без будь-яких додаткових пристроїв та антен.

Оновлений сайт

Сьогодні ми оновили наш сайт. Сподіваємось, що новий варіант прийдеться вам до вподоби і дозволить ще більш просто і зручно отримувати потрібну інформацію про наші послуги, тарифи та новини.

Підключаємо у с.Кузьмин

Тепер стати абонентом мережі можна не лише у м.Красилів, а й у с.Кузьмин. Підключитись до мережі 3NET у с.Кузьмин можна звернувшись у наш офіс за адресою м.Красилів, вул.М.Грушевського, 84а, праве крило, 2й поверх, або зателефонувавши за номером (098)8-000-333. Тарифи на послуги та вартість підключення дивіться далі...