Новини та події

Лишаємо конкурентів позаду!!!

Уже понад два роки минуло з дня, коли наші тарифні плани, випереджаючи час, зайняли місце лідера серед усіх інших пропозицій наших конкурентів. Увесь цей час ми працювали над тим, щоб якість наших послуг зростала і сподіваємось, кожний наш абонент зміг у цьому переконатись особисто.

60 днів безлімітного інтернету у подарунок!!!

Акційна пропозиція від мережі 3NET!!! Підключайтесь до кінця літа за 1 грн. (вартість нового підключення у багатоквартирному будинку в зоні покриття) та отримайте вподарунок 60 днів безлімітного інтеренету. Без додаткових зобов'язань, без прихованих платежів та без будь-яких інших умов.

Знайомтесь – GePON

Мережа 3NET завжди стоїть на передовій у розвитку інтернет-інфраструктури міста. Нашими послугами користуються тисячі мешканців Красилова, але ми на цьому не зупиняємось. Цього літа ми вводимо в дію технологію доставки інтернету у вашу оселю якої Красилів ще не бачив. Знайомтесь – GePON.

Приводь друзів - отримуй бонус!

Нам відомо, що більшість наших абонентів, переконавшись у якості послуг, з радістю рекомендують своїм родичам, друзям чи просто знайомим теж стати абонентами мережі 3NET. Ми вдячні вам за довіру і тому пропонуємо усім абонентам унікальні та взаємовигідні умови співпраці. З 01.12.12 стартує партнерська програма, яка не має аналогів серед наших конкурентів...

Ще більше можливостей для оплати інтернету

Ми пропонуємо вам ще більше можливостей для оплати послуг мережі 3НЕТ. Тепер окрім оплати карткою ви можете скористатись сучасними електронними платіжними системами Приват-24, WebMoney та Яндекс.Гроші